Jídelní lístek

Jako kdekoliv na světě se můžete cítit díky našemu jídelnímu lístku. Pod rukama našeho zkušeného šéfkuchaře vznikají pokrmy z Evropy, Ameriky i Dálného Východu. Důraz je přitom kladen na čerstvost podávaných surovin s využitím sezónních potravin a produktů našich "sousedů" - šumavských farmářů.

Abychom Vám však mohli pokaždé nabídnout jídlo z opravdu čerstvých surovin, během mimisezónních období částečně zužujeme náš jídelní lístek. Aktuální nabídku Vám rádi na vyžádání poskytneme emailem (info@hotelmadr.cz). Omlouváme se a děkujeme za pochopení.

NA NOVÝCH STRÁNKÁCH SE PRACUJE




Hlavní skupiny alergenů jsou:  
1/ obiloviny obsahující lepek
2/ korýši a výrobky z nich
3/ vejce a výrobky z nich
4/ ryby a výrobky z nich
5/ jádra podzemnice olejné /arašídy/ a výrobky z nich
6/ sójové boby a výrobky z nich
7/ mléko a výrobky z něj
8/ skořápkové plody: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9/ celer a výrobky z něj
10/ hořčice a výrobky z ní
11/ sezamová semena a výrobky z nich
12/ oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg
13/ vlčí bob a výrobky z něj
14/ měkkýši a výrobky z nich
 

NA STRÁNCE SE PRACUJE

Maurerův výběr GRAND RESTAURANT 2018
Maurerův výběr GRAND RESTAURANT 2017
Maurerův výběr GRAND RESTAURANT 2016
Top vinařský cíl - Víno a zážitek
Instagram